Glaskärl 23 x 10,5 cm, 3,3 l - MAT VAKUUMSYSTEM
Vacsy är den naturliga lösningen!
Dagens metoder för livsmedelsbevarande medför oönskade hälsorisker och skyddar inte livsmedlens naturliga egenskaper:
- Socker
Sockerkonsumtion har visat sig bidra till en ökad risk för fetma, diabetes, hjärt-kärlsjukdomar osv.
- Saltning
För mycket salt höjer blodtrycket. Ju högre blodtrycket blir, desto större belastning på hjärtat, artärerna, njurarna och hjärnan.
- Frysning
Grönsaker blir slappa och torra, kött ändrar färg och blir härsket, och fisk börjar lukta.
- Konservering
Brist på kvalitetskontroll i konserveringsprocessen kan leda till kontaminering av konserverad mat, vilket kan orsaka allvarliga hälsoproblem.
- Rökning
Konstgjord rök är mer skadlig än riktig rök på grund av de höga nivåerna av polycykliska aromatiska kolväten (PAH) som finns i rökt kött eller fisk.
- Inläggning
Inlagda grönsaker och andra livsmedel som har legat i vinäger blir nästan helt oätliga.
Artikelkod: VS-012-23
Produktnamn: Glasbehållare 23 x 10,5 cm, 3,3 l
Bruttovikt [KG]: 2
Nettovikt [KG]: 1,7
Användning: För vakuumförvaring av livsmedel
Producent: HOME ART & SALES SERVICES AG, Sihleggstrasse 23, 8832 Wollerau - Schweiz
Tillverkad i: Italien
Sammansättning: Glasbehållare, lock med tätning, isoleringsgaller
Kapacitet / material: 3,3 l / polykarbonatlock, silikonpackningar, polyeten-nät, härdat glas
Dimensioner: Ø 23 cm – h 10,5 cm
Lockfärg: Grön
Temperaturområde lock: Från -5ºC till 60ºC
Temperaturområde glas: Max. temperatur 110ºC
Stängning: Med VacSy® Vakuumpump
Lämplig för användning i ugn: JA - endast glasbehållare, överskrid inte den rekommenderade temperaturen